collapse

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Something's up with your site  (Read 1186 times)

Offline Jojobobo

  • Ancillus
  • ***
  • Posts: 145
  • Reputation: 223
Something's up with your site
« on: May 30, 2015, 10:36:58 AM »
In Chrome I get a "Your connection is not private" message when trying to access the site which doesn't allow me to see it at all, and in Safari it completely fails to load. I had to download Firefox just to get access.

I was thinking that the site had been permanently shelved for some months because of this. Just thought I should mention it given it could be turning new users away.



Offline Michael

  • Methuselah
  • ****
  • Posts: 445
  • Reputation: 45
Re: Something's up with your site
« Reply #1 on: May 30, 2015, 12:01:18 PM »
I use both Mozilla and Chrome to access PV and the site worked fine for as far as I can remember. Maybe there's something wrong on your end.

Offline Jojobobo

  • Ancillus
  • ***
  • Posts: 145
  • Reputation: 223
Re: Something's up with your site
« Reply #2 on: May 31, 2015, 02:19:01 PM »
I don't have problems with any other site so it seems unlikely. I am accessing the site off a mac which I imagine few people would be but it still seems unlikely that would make a difference.

Offline Oscar

  • Remember
  • Antediluvian
  • *****
  • Posts: 1607
  • Reputation: 636
Re: Something's up with your site
« Reply #3 on: July 30, 2015, 07:19:54 AM »
I have the same problem with my iMac, both Opera and Safari.
I wont install firefox nor chrome.
My father is Dirty Harry, my mother is Bloody Mary

Offline Signothorn

  • God Hates Fangs
  • Administratrix
  • Antediluvian
  • *****
  • Posts: 15059
  • Reputation: 1145
Re: Something's up with your site
« Reply #4 on: July 30, 2015, 04:19:14 PM »
So let me ask, is it just the main site and not the forums then? We're trying to pin down where the problem could be.

Offline No Man

  • The Invisible Templar
  • Fledgling
  • *
  • Posts: 18
  • Reputation: 1
Re: Something's up with your site
« Reply #5 on: July 30, 2015, 08:24:45 PM »
While I'm not having this issue, people have had problems following a link to the forum.
Quote from: Ollyx
When I try to get in, the url bar goes blank, and Im left with nothingness. And sometimes the url goes from saying "planetvampire" to some weird number combination, and it freezes, but I can still enter any site than planetvampire when this freeze happens. Its really weird o_O
Quote from: Ollyx
Tried another browser (Chrome) and now I get a screen that strongly advise me from entering (wont allow me actually) because it says it contains dangerous files and hackers...
The link was
Quote from: Mv
https://forums.planetvampire.com/
'I got a fever! And the only perscription! Is more cowbell!' - Christopher Walken

 

* Game Files