collapse

Author Topic: Forum Emotes and Tools gone?  (Read 206 times)

Offline Acleacius

  • Antediluvian
  • *****
  • Posts: 922
Forum Emotes and Tools gone?
« on: July 15, 2019, 04:19:26 PM »
I can no longer access any Tools (quotes, code or url) or Emotes when posting messages. I'm not running any Ad or Script Blockers in Firefox v68.


Thanks for any tips.
Trust me, most of the names I have been called you can't translate in any language...they're not even real words as much as a succession of violent images.

Offline Psycho-A

  • Russian Board Moderator
  • Ancillus
  • *
  • Posts: 244
  • Bloodlines SDK developer
Re: Forum Emotes and Tools gone?
« Reply #1 on: July 15, 2019, 10:54:00 PM »
I can no longer access any Tools (quotes, code or url) or Emotes when posting messages. I'm not running any Ad or Script Blockers in Firefox v68.


Thanks for any tips.
I reported about the same several months ago, but seems like it's kind of selective issues which other users can't see, so that's why they could be repeated by samspin and other admins.

Offline Acleacius

  • Antediluvian
  • *****
  • Posts: 922
Re: Forum Emotes and Tools gone?
« Reply #2 on: July 16, 2019, 01:20:30 AM »
I can no longer access any Tools (quotes, code or url) or Emotes when posting messages. I'm not running any Ad or Script Blockers in Firefox v68.


Thanks for any tips.
I reported about the same several months ago, but seems like it's kind of selective issues which other users can't see, so that's why they could be repeated by samspin and other admins.
Maybe an image will help?
https://imgur.com/a/NGo9kBQ
Trust me, most of the names I have been called you can't translate in any language...they're not even real words as much as a succession of violent images.

Offline Psycho-A

  • Russian Board Moderator
  • Ancillus
  • *
  • Posts: 244
  • Bloodlines SDK developer
Re: Forum Emotes and Tools gone?
« Reply #3 on: July 16, 2019, 07:49:31 AM »
It looks this way for me too.

Offline Acleacius

  • Antediluvian
  • *****
  • Posts: 922
Re: Forum Emotes and Tools gone?
« Reply #4 on: August 19, 2019, 01:44:07 AM »
My Forum Posting Tools and Emotes are still not working. Additionally I can't click on "Insert Quote" from a posted comment to add it to a message.
Trust me, most of the names I have been called you can't translate in any language...they're not even real words as much as a succession of violent images.