General Category > Feedback

Forum Emotes and Tools gone?

(1/2) > >>

Acleacius:
I can no longer access any Tools (quotes, code or url) or Emotes when posting messages. I'm not running any Ad or Script Blockers in Firefox v68.


Thanks for any tips.

Psycho-A:

--- Quote from: Acleacius on July 15, 2019, 04:19:26 pm ---I can no longer access any Tools (quotes, code or url) or Emotes when posting messages. I'm not running any Ad or Script Blockers in Firefox v68.


Thanks for any tips.

--- End quote ---
I reported about the same several months ago, but seems like it's kind of selective issues which other users can't see, so that's why they could be repeated by samspin and other admins.

Acleacius:

--- Quote from: Psycho-A on July 15, 2019, 10:54:00 pm ---
--- Quote from: Acleacius on July 15, 2019, 04:19:26 pm ---I can no longer access any Tools (quotes, code or url) or Emotes when posting messages. I'm not running any Ad or Script Blockers in Firefox v68.


Thanks for any tips.

--- End quote ---
I reported about the same several months ago, but seems like it's kind of selective issues which other users can't see, so that's why they could be repeated by samspin and other admins.

--- End quote ---
Maybe an image will help?
https://imgur.com/a/NGo9kBQ

Psycho-A:
It looks this way for me too.

Acleacius:
My Forum Posting Tools and Emotes are still not working. Additionally I can't click on "Insert Quote" from a posted comment to add it to a message.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version