collapse

Author Topic: A little question about Walk !  (Read 644 times)

Offline [archive] Ekoplaz

  • Fledgling
  • *
  • Posts: 4
Re: A little question about Walk !
« on: May 11, 2008, 10:33:00 AM »
  • Best Answer
  •                 Hi it's me again.
     
     I like to walk with my character but it's very slow. Someone know to increase a little bit the walk speed ? May be with the config.cfg ?
     
     Thanks in advance,
     
     Eko'                        

     

                                                      

    Offline [archive] Adrian40906860

    • Antediluvian
    • *****
    • Posts: 761
    Re: A little question about Walk !
    « Reply #1 on: May 12, 2008, 02:53:00 PM »
  • Best Answer
  •                
     I have a list of console commands, but most don't have explanations.
     
     This is prolly what you want: speed_walk followed by a space and a number.
     The default appears to be 100, so I'd try moving it up.
     
     The related command looks to be speed_runbase 225 .                        

     

                                                      

    Offline [archive] Ekoplaz

    • Fledgling
    • *
    • Posts: 4
    Re: A little question about Walk !
    « Reply #2 on: May 12, 2008, 04:02:00 PM »
  • Best Answer
  •                 I'have juste tested but they are no effects on the walk speed... i'ts still the same. I" have test set the speed_walk command to 214 and no effects... sad
     
     It's strange no ?
     
     Thanks you anyway.                        

     

                                                      

    Offline [archive] Adrian40906860

    • Antediluvian
    • *****
    • Posts: 761
    A little question about Walk !
    « Reply #3 on: May 12, 2008, 06:36:00 PM »
                   
    Ekoplaz posted:
    I'have juste tested but they are no effects on the walk speed... i'ts still the same. I" have test set the speed_walk command to 214 and no effects... sad
     
     It's strange no ?
     
     Thanks you anyway.

     
     It doesn't surprise me.
     Sometimes the cmds work, sometimes not.
     If you want to play around with some of them, you can find the list   here.